Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
WERKEN BIJ LUCAS ONDERWIJS

Ervaringen van collega's

Wie kunnen er beter vertellen hoe het is om bij Lucas Onderwijs te werken dan onze eigen collega's? Hier vind je telkens nieuwe verhalen en filmpjes van collega's die werken op diverse plekken binnen Lucas Onderwijs.

 

 Filmpjes:

 

Celine is zorgcoördinator op het Wateringse Veld College in Wateringen. Ze vertelt over haar werk, haar liefde voor de zorg en het werken met kinderen, waarom het onderwijs zo'n leuke branche is en waarom zij gekozen heeft voor Lucas Onderwijs.

 

  

 

 

 

Jay werkt als leraar van groep 7/8 op de Groen van Prinstererschool in Voorburg. Hij vertelt waarom het werken op deze school bij hem past en waarom voor hem Lucas Onderwijs een fijne werkgever is.

 

  

 

 

 

 

Valerie werkt als docente Engels op het Motion Beweeg College in Zoetermeer, een school waar bewegend leren centraal staat. Het werken op deze VO school past bij haar persoonlijkheid en karakter en de interactie met de kinderen vindt ze fantastisch. Het team is hecht en gezellig. De doorgroeimogelijkheden noemt ze als groot voordeel van het werken binnen Lucas Onderwijs.

 

 

 

 

Priscilla is gestart als onderwijsassistent en rondt nu bijna de PABO af en is dan echt leerkracht voor de groep 1-2. Naast het werken met kinderen, vindt ze het team op de Grote Beer heel gezellig en voelt sterke binding met haar collega's. Het werken bij Lucas Onderwijs is voor haar een goede stap geweest.

 

 

 

 

 

Medewerkers die op het Stichtingsbureau van Lucas Onderwijs werken, vertellen wat hun ervaringen zijn.

 

 

 

 

 

 

Verhalen: