Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
WERKEN BIJ LUCAS ONDERWIJS

Jouw loopbaan

Wat is dat eigenlijk, een loopbaan?

Een loopbaan kan worden beschouwd als een pad of traject dat iemand doorloopt in zijn of haar werkende leven, en kan verschillende fasen omvatten, zoals het beginnen van een carrière, het opbouwen van ervaring, het bereiken van bepaalde doelen en het bereiken van pensioen of stoppen met werken.

 

Je eerste of volgende stap?

Of jij nu starter bent, je verder wilt ontwikkelen, een zijstap wilt maken of toe bent aan iets heel anders, bij Lucas Onderwijs hebben we de passende baan. Kijk hier eens rustig rond wat het bijvoorbeeld betekent om als zij-instromer* of gastdocent aan de slag te gaan. Of wat je binnen Lucas Onderwijs nog meer kunt doen als je je afvraagt of je nog wel op de juste plek zit.

 

Waarom wil jij werken in het onderwijs?

Waarschijnlijk speel je al even met de gedachte om in het onderwijs te gaan werken. Wellicht als leraar, onderwijsassistent of een andere functie. Omdat je maatschappelijk relevant werk wilt doen en impact wil hebben. Of gewoon omdat het onderwijs een fantastisch vakgebied is. Geen dag is hetzelfde. Je mag jouw kennis, ervaring en enthousiasme delen met de volgende generatie, je speelt in op actualiteiten en bepaalt elke dag weer zelf hoe je jouw lessen vormgeeft. Misschien twijfel je erover om als zij-instromer aan de slag te gaan. Lees hier hoe je je kunt oriënteren op dit mooie vak.

 

Of scroll door de vacatures op zoek naar jouw volgende stap. Heb je toch nog vragen, neem dan contact op met de afdeling HRM (070 300 11 00).

 

 

*Een zij-instromer  is iemand die vanuit een ander beroep leraar wil worden. Of als je al bevoegd leraar bent, maar les wilt geven in een ander vak of in een andere onderwijssector.