Stichting voor bijzonder en openbaar primair en voortgezet onderwijs in de regio Haaglanden
WERKEN BIJ LUCAS ONDERWIJS

Uitgelicht
Bekijk alle berichten

Nieuwe ‘Werken bij Lucas' pagina

13 maart 2023
De nieuwe "Werken bij Lucas" pagina is live. Hier vind je niet alleen de vacatures (met mogelijkheid om een vacature alert in te stellen), maar ook verhalen van collega’s, meer info over de mogelijkheden om (door) te groeien
Verder lezen ›

Burgemeester ontbijt mee op Haags Roemer Visscher College

09 februari 2023 - Lucas Onderwijs
Samen met Stichting Talentontwikkeling verzorgt het Haagse Roemer Visscher College twee keer in de week een ontbijt voor leerlingen van de basisscholen in de wijk, leerlingen van het Roemer Visscher College en voor bewoners uit de wijk.
Verder lezen ›

Vacature lid van Raad van Toezicht

03 februari 2023
Voor Lucas Onderwijs zoekt Chasse Executive Search een lid van de Raad van Toezicht met het profiel HR & Organisatieontwikkeling.

 

 

 


Verder lezen ›

Scholen

47
Basisscholen
7
Speciaal (basis)onderwijs & expertisecentra
34
Locaties voor voortgezet onderwijs
Het best denkbare onderwijs willen we vormgeven door samen te werken vanuit waarden die zijn ontleend aan de christelijke geloofsgemeenschap. We willen aantrekkelijk onderwijs bieden dat zich onderscheidt door ontwikkeling, aandacht voor kwaliteit, goede zorg voor de medewerkers en solidariteit met kansarmen. Dit doen we in actief partnerschap met de maatschappelijke omgeving en met ruimte voor de diversiteit van al onze scholen.